Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. Цього разу страва повинна вийти досить незвичайним, адже, чоловік вирішив приготувати пудинг з курки за давнім рецептом.

Новий ролик з'явився на його YouTube каналі чоловіка, де він регулярно ділиться порадами і рецептами простих, але неймовірно смачних страв.

Перед цим чоловік відвідав завод, де вирощують птахів. Експерти розповіли Йому, Чи безпечно насправді купувати м'ясо в магазинах, і як його правильно підібрати.

Цього разу Для страви знадобиться куряче філе. Його потрібно роздрібнити в блендері-швидко і без втрати корисних властивостей. Далі в блендер потрібно додати шматочок сала і знову пустити через блендер на кілька хвилин.

Курячий пудинг, фото: скріншот з відео
Курячий пудинг, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього Костянтин Грубич вибиває 2 яйця, додає масло, сметану і знову перемішує.

У молоці попередньо замочує булку, і теж відправляємо все в блендер. Не забудьте посолити і додати спеції за смаком.

Всю суміш висипаємо в каструлю на парову баню, і чекаємо годину, поки воно готується на маленькому вогні. Повинно вийти неймовірно смачно.

Курячий пудинг, фото: скріншот з відео
Курячий пудинг, фото: скріншот з відео

Також, до Вашого пудингу з курки можна приготувати соус за смаком.

Костянтин Грубич після проби сказав, що це неймовірно смачно, і обов'язково потрібно спробувати це кожному.

Готується, як можна помітити, все дуже просто і швидко. Потрібна лише година вільного часу.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщений на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал Знай.ua, ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку: рятівний рецепт в мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє в зимовий вечір

Також Знай.uа писав, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.