Відомий український актор та зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк, який нещодавно одружився зі своєю коханою дівчиною Тіною, має чимало прихильників. Тому, актор з задоволенням тішить їх новими світлинами чи цікавими подробицями з життя у своєму Instagram.

Тарас Цимбалюк постійно зайнятий роботою й іноді у нього немає часу навіть на відпочинок. Проте про своїх прихильників актор не забуває і часто показує закулісся зйомок у своєму Instagram.

Тарас Цимбалюк, фото з instagram
Тарас Цимбалюк, фото з instagram

Так і цього разу він показав кадри зі зйомок серіалу "Ангели- 2", який покажуть вже зовсім скоро на українському телебаченні. Він постав перед своїми шанувальниками у повному екіпіруванні. Цимбалюк одягнув штати та светер у кольорі хакі, а поверх цього бронежилет.

"Як би нам іноді не було важко фізично на зйомках «Ангелів»… як би не було спекотно … але мої прекрасні партнери завжди піднімуть настрій ! Дякую, пацани, що ми завжди сміємось як коні і у нас завжди правильний настрій 🤟🏼🎬", - зазначив актор.

Нагадаємо, Дружина Тараса Цимбалюка перевершила Тіну Кароль: "Якби у мене була така фігура..."

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.uа писав "Буде весело...": Тарас Цимбалюк ощасливив українок продовженням драми "Кріпосна"

Як раніше повідомляв Знай.uа Зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пояснив свою появу в кліпі "Ленінград": "Не міг відмовитися"