Популярна українська модель Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей має величезну аудиторію шанувальників. Тому вона активно тішить їх новими світлинами, подробицями з життя чи коротенькими відео у соцмережах.

Нещодавно дівчина взялася активно розвивати свою сторінку в ТікТок, тому досить часто викладає сюди нові відеоролики. Цього разу Міла Кузнєцова здивувала фанатів своїми запальними танцями під пісню Народної артистки України Ірини Білик.

Міла Кузнєцова, скріншот
Міла Кузнєцова, скріншот

Модель відвідала концерт співачки та почувши улюблену пісню не могла стримати себе й почала танцювати. Міла Кузнєцова записала на відео свої ритмічні рухи під пісню "Так просто" та виклала у мережу ТікТок.

Міла Кузнєцова, скріншот
Міла Кузнєцова, скріншот

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Для походу на концерт Міла Кузнєцова одягла сукню з принтом, яка вдало підкреслює її декольте та талію. Свій образ модель доповнила сонцезахисними окулярами та стильною маленькою сумочкою. Нове відео Міли Кузнєцової вже встигло набрати понад 360 лайків та багато коментарів.

@slezhuzatobou

♬ оригинальный звук - Слежу за тобой

Нагадаємо, що Ольга Фреймут видала, як поводитися на першому побаченні: "Не замовляйте найдешевше"

Як повідомляв портал "Знай.uа", 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне"

Також, "Знай.uа" писав, що Ані Лорак підлила масла в скандал з домаганнями Меладзе: "Сталося недавно"