Потяг «Інтерсіті», який курсує за напрямком Запоріжжя-Київ, знову потрапив у неприємну історію. Його пасажирів висадили в інший потяг посеред ночі. Про це розповів один із пасажирів Сергій Салій в соцмережі Facebook.

«Прекрасна Олександрія і не менш прекрасна «Укрзалізниця». Інтерсіті Запоріжжя-Київ. Спочатку потяг запізнюється на дві години, потім ще пів години стоїмо десь у полі за П'ятихатками. І вишенька на торті - всіх висаджують в Олександрії "Вас забере інший потяг"», - розповів він.

Однак найцікавіше трапилося потім – люди почали ділити місця в додатковому потязі, і не всіх влаштували нові умови.

«Запасний потяг уже нас чекав. Саме забавно, коли інші пасажири посідали не на свої місця і сваряться типу "А ви думаєте, місця співпадають?", "Я там сидів біля столика і тут сидітиму", - ділиться спостереженнями пасажир.

Скрін, Facebook Сергій Салій
Скрін, Facebook Сергій Салій

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Ти занадто задоволений на фото, як для людини, що їде цим інтерсіті», «Тільки сьогодні говорила, що Укрзалізниця не любить Запоріжжя. Запоріжжя -Київ та Запоріжжя - Львів, це просто back to USSR. А про себе подумала - хіба що інтерсіті може нормальні. А оказалося – ніт», «Найгірше те, що управи ніякої на це нема, тому все це триватиме далі», - зазначають коментатори під фото зі станції.

В «Укрзалізниці» вже вибачилися перед пасажирами за незручності.

«Доброї ночі, шановний Сергію! Приносимо щирі вибачення за ситуацію, яка склалась. Наші співробітники докладають максимум зусиль щодо дотримання графіка руху поїздів та впровадження всіх необхідних організаційно-технічних заходів для покращення обслуговування пасажирів, якщо трапляються випадки запізнення поїздів з різних як технічних, так і технологічних причин», - перепросили в компанії.

Скрін, Facebook Сергій Салій
Скрін, Facebook Сергій Салій

Нагадаємо, Чому внутрішні рейси дешевші за міжнародні, і як це збираються виправити - в 3 рази більше до 2030 року

Також Знай.uа писав Квитки від 149 гривень: з України запустили бюджетні рейси для заробітчан і туристів

Як раніше повідомляв Знай.uа Дешеві авіаперельоти і "розбірки" з Укрзалізницею – чого чекають від нового міністра інфраструктури Олександра Кубракова