Олександр Еллерт ознайомився буднями працівників СТО. Про це він розповів на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина розійшлася зі своїм коханим - відомим автором-сценаристом студії "Квартал 95" і переможцем популярного реаліті-шоу "Холостячка" Олександром Еллертом. Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram, додавши що це остаточне рішення.

Однак участь в" Холостячці " і відносини з популярною українською актрисою зробили Олександра Еллерта популярною особистістю. На його офіційну сторінку в Instagram підписано триста шістдесят чотири тисячі осіб.

28 липня він опублікував відео в сторіз Instagram з СТО. Еллерт заїхав відремонтувати свій автомобіль. За словами знаменитості, коли він попросив щось попити, йому запропонували напій "Фанта". Однак іншого стаканчика, крім чарки, у них не було.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Суворі будні працівників СТО. Кажу, пацани, є вода попити. Вони: "ні, є фанта". Я кажу а стаканчик?",- повідомив він і показав чарку, в яку йому довелося наливати Фанту.

"Тому що я можу сказати-ваше здоров'я!", - резюмував Еллерт і налив напій в чарку.

Нагадаємо, Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "паморочиться"

Теж, Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, з ким відпочиває після розставання з Еллертом - " мій захисник!"

Як раніше повідомляв Знай.ua Олексій Тригубенко " втік "на Сейшели після розставання Еллерта і Мішиної:"Можете мене привітати".