Між відомим телеведучий Андрієм Джеджулою і його дружиною Юлії Леус триває "війна" за правду і відстоювання своєї честі. Подружжя парирують і кидаються всілякими фактами, доводячи хто правий, а хто винен у руйнуванні їхнього шлюбу.

Зовсім недавно дружина Андрія розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу "Олицька" правду про приниження в шлюбі, скандали, спроби отруєння і побої.

"На 8 місяці вагітності він кидав мене на підлогу і все знімав на камеру. Плював в обличчя і знімав... До того мені в каву підкидав наркотики і спостерігав, як я на біговій доріжці займаюся. Сам про це розповів. Якось відчула, як вилітає серце, тремтять руки. Після цього вперше і пішла", - каже вона.

Юлія Леус, кадр з відео
Юлія Леус, кадр з відео

У свою чергу, Андрій в Instagram опублікував відео, де звинувачує дружину в потоках бруду і брехні, які ллються на нього вже не один місяць. Телеведучий заінтригував публіку і повідомив, що зовсім скоро він надасть докази, що розкривають всю правду про Юлію.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Моїй дружині нейметься. По всьому світу почалася 4, 5 хвиля коронавірусу, а у нас якась чергова хвиля бруду, желтушнечиства і гидот, з боку Юлії Анатоліївни, сподіваюся прізвище поміняє назад на Леус, щоб мою не ганьбити. Дорогі друзі, передайте моїй, сподіваюся найближчим часом коли нас розведуть, ексдружині, що Трою теж я зруйнував, Хрестових три походи на моїй совісті, всі теракти на планеті Земля теж я. Чекайте найближчого ефіру, але вже з фактами, Юлія Анатоліївна", - сказав Андрій.

Раніше ми писали про те, що кинутий Андрій Джеджула поскаржився на знущання з боку дружини: "Я знайду тата Аделічке".

Нагадаємо, що Андрій Джеджула придумав, як пережити скандальний розрив з дружиною: "Частіше цілуйтеся"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Андрія Джеджули підлила масла в скандал з судами і дитиною: "Він любить війну з жінками"