Українцям нагадали, про обмеження швидкості у зоні відчуження, адже будь-якої миті на дорозі може з'явитися дика тварина.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці "Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник".

Так, українців просять дотримуватися правил дорожнього руху у зоні відчуження. Особливо важливо дотримуватися обмежень швидкості, де встановлені знаки "Дикі тварини".

Фото Дениса Вишневського
Фото Дениса Вишневського

"У квітні тут зробили капітальний ремонт дороги "Дитятки - Чорнобиль" та "Чорнобиль - ЧАЕС". У багатьох водіїв виникає спокуса їхати по новому рівному дорожньому покриттю з великою швидкістю", - сказано у повідомленні.

Українцям нагадали, що заповідна територія – місце проживання багатьох диких тварин, у тому числі великих. Тому, щоб не створювати аварійні ситуації, які можуть призвести до людських жертв, варто дотримуватися встановлених обмежень руху.

"Тому будьте надзвичайно уважні на дорогах та дотримуйтесь Правил дорожнього руху", - підсумували у заповіднику.

Раніше повідомляли, поринув у вир Чорнобиля, а тепер – на війні: історія безстрашного військового зворушила Україну.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, біля Чорнобиля помітили рогатого красеня, що гуляє серед трави та дерев: "Родич оленя".

Знай.uа писав, у Чорнобилі Легендарні коні Пржевальського дали потомство: ось вона - свобода в чистому вигляді.