Про це стало відомо із Телеграм-каналу "Київ без цензури".

На оприлюднених фото видно, що величезний комунальний автомобіль їде пішохідним мостом. Це автомобільна цистерна, обладнання для поливу доріг. У той час, як спецмашина поливає покриття мосту, люди відхиляються, щоб не потрапити під струю.

"Несподівано ... А потім кажуть, потрібно знову замінити скло на мосту", – так підписали фото у соцмережі.

Нагадаємо, пішохідно-велосипедний міст, що з'єднує парк Арку дружби народів та парк "Володимирська гірка", офіційно відкрили у 2018-му році. Відтоді, час від часу, псується оглядове скло.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У той час, як ініціатор будівництва мосту, мер Києва, Віталій Клично, стверджував, що скло на мосту повинне витримати тонну навантаження. Проте, як виявилось насправді – це не так. Практично раз на рік, скляне покриття тріскається. Його замінювали вже принаймні тричі. Для чого його знову вирішили випробувати багатотонною спецмашиною – не зрозуміло.

Кажуть, що кияни вже втомилися боротися за те, щоб міст уцілів. Тому, якщо і комунальники не розуміють, що вони вчиняють не правильно, то що вже очікувати від вандалів.

Нагадаємо, Киянин на самокаті "завис" на верхівці Пішохідного мосту, щоб прославитися

Також Знай.uа писав Штрафи в 50 тисяч: у Франківську каратимуть любителів поплавати в заборонених місцях

Як раніше повідомляв Знай.uа У Києві вкотре міняють скло на мосту Кличка, городяни обурені - "Прикрийте фанеркою"