У Київській області розшукуватимуть безвісти зниклу пенсіонерку з хворобою Альцгеймера.
Про це повідомляє Київ Оперативний.
Так, стало відомо, що на Київщині просять допомогти знайти Окорокову Аллу Іванівну, 1953 року народження. Зазначається, що жінка може назватися Трикоміна. Пенсіонерка пішла з дому в селі Паришків Київської області у п'ятницю, 16 липня і не повернулася.

Окорокова Алла, фото Київ Оперативний
Окорокова Алла, фото Київ Оперативний

На момент зникнення була одягнена в блакитну футболку з V-подібним вирізом і сірі легінси з бордовими крапками. На ногах босоніжки з невеликим каблуком. Носить окуляри, але могла їх загубити. Очі сіро-зелені.
У жінки хвороба Альцгеймера і вона може не розуміти, що відбувається. Останнім часом намагалася їхати до мами в Луганську область.

Окорокова Алла, фото Київ Оперативний
Окорокова Алла, фото Київ Оперативний

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю жінку або знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я жінки.

Нагадаємо, що у Києві зник зухвалий хлопчина з татуюванням на шиї - "дрібний гангстер!"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , чоловік у гонитві за пляшкою горілки взяв у заручники трьох перехожих: погрожував ножем мамі 3-річної дівчинки

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через розбірки водіїв на дорозі постраждала однорічна дитина - " бризнули газом".