Стало відомо, що Київ став одним з міст з найбруднішим повітрям у світі. Столиця України розмістилася на 11 місці рейтингу.

Інформацію про це розмістили на сайті Iqair.

Так, станом на 9:10 годину ранку суботи, 17 липня, Київ знаходиться на 11 місці в списку світового рейтингу з найбруднішим повітрям.

На першому місці в цьому списку знаходиться Йоганнесбург, ПАР, на другому — Сантьяго, Чилі, на третьому — Лахор, Пакистан, на четвертому - Джакарта, Індонезія, на п'ятому - Кабул, Афганістан.

скріншот з сайту Iqair
скріншот з сайту Iqair

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали, Київ потрапив у світовий рейтинг міст за якістю життя, опинившись на передостанньому місці.

Творці рейтингу враховували чотири головні критерії - в якому стані знаходиться система охорони здоров'я, як організований захист безпеки, в якому стані повітря і наскільки стійка екологічна і ринкова ситуація в місті.

Всього до списку потрапили 100 міст, Київ У ньому – на 99-му місці.

Нагадаємо, раніше Харчування та проїзд в рази невигідніше, ніж у Польщі: Київ потрапив до рейтингу найдорожчих міст світу. Київ потрапив до рейтингу найдорожчих міст світу для постійного проживання іноземців. При цьому столиця опустилася на 43 пункти в порівнянні з 2020 роком.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків увійшов до п'ятірки найчистіших міст, незважаючи на димлячий "коксохім". В Україні назвали міста, які можуть похвалитися найчистішим повітрям.

Також «Знай.иа " писав, що Дослідження показало, скільки коштує щастя в Україні-найдешевше в Європі. Дослідження компанії Expensivity визначили, скільки грошей треба для "щастя" в тій чи іншій країні світу. Україна в цьому рейтингу виявилася найдешевшою для щастя.