У Києві чоловік впав під потяг метро і загинув. Через цю НП на станціях утворилися натовпи.
Про це повідомляє пресслужба Київської міськдержадміністрації.
Так, стало відомо, що у Києві на червоній лінії метро людина потрапила під потяг. Варто зазначити, що це сталося на перегоні "Дарниця" - "Лівобережна". Рух поїздів метро на червоній гілці було призупинено.

Фото: телеграм: "ху*** й Київ"
Фото: телеграм: "ху***й Київ"

Фото з місця подій оприлюднив "Київ оперативний". На ньому можна бачити, що співробітники надзвичайних служб прибули до станції метро "Дарниця". Тіло загиблого забрали з колії. Станом на 19:20 рух поїздів метро відновлено у звичайному режимі. Проте у мережі повідомлялося, що через затримку руху потягів на станціях утворились натовпи і черги.

Варто зазначити, що за інформацією порталу "Інформатор" загиблий чоловік 1991 року народження. Відомо, що він переходив колію в невстановленому місці і потрапив під потяг.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди з Києва в західні області: як курсуватимуть. Зокрема додатково з Києва курсуватимуть потяги до Закарпатської, Волинської та Хмельницької областей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", очевидець розповів подробиці загибелі 28-річного українця в поїзді Рахів-Київ: "Нічого не міг зробити".

Також, "Знай.uа" писав, що молодий українець трагічно загинув у поїзді на очах у дружини: "Впав з верхньої полиці" Поїздка в поїзді на верхній полиці трагічно закінчилася для 28-річного пасажира