Ціни на оренду житла в Києві зараз одні з найвищих в Україні. При цьому вони досягли свого максимуму за останній рік, адже в середньому з липня 2020-го вони зросли на 21%.
Про це повідомили в "Центрі економічних стратегій".
Так, стало відомо, що за останній рік ціни на оренду однокімнатних квартир зросли на 13%, двокімнатних — на 25%. За останній рік найбільше подорожчали трикімнатні варіанти - на 27%.

Фото: ЦЕС
Фото: ЦЕС

Зараз в середньому оренда однокімнатної квартири в Києві обійдеться в 11 843 гривень на місяць, двокімнатної — 19 971 гривень, а трикімнатної — 37 241 гривень.
Експерти відзначили, що в середньому за рік ціни на оренду квартир у Києві зросли на 21%. При це за словами фахівців на минуле літо і весну припали перші локдауни, що відбилося тоді на цінах на оренду житла.

Раніше повідомляли, киян попередили про зміни в роботі онлайн-сервісу: як тепер оформити субсидію.Электронный сервис для подачи документов на судсидию возобновил работу с 25 мая.

Як повідомляв Знай, адвокат пояснила, чому можуть зменшити розмір аліментів на дитину: "якщо ви витратили…".

Знай писав, українських пенсіонерів змусять подавати декларації :" за продаж на ринку". Такое предложение выдвинули в Кабинете министров: предлагается декларировать и уплачивать налоги за продажу овощей, выращенных на участках размером более 0,5 га.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще