Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова незабаром має народити. Пара вже відправилася в пологовий будинок і в дівчини відійшли води.

Народження дитини Микити Добриніна та Даші Квіткової з нетерпінням чекає вся численна аудиторія пари в Instagram. Варто зазначити, що лікарі поставили дівчині дату народження її первістка на 13 липня. Квіткова відмітила, що у них дуже пунктуальний хлопчик, адже у неї вже відійшли води.

Даша Квіткова, фото з instagram
Даша Квіткова, фото з instagram

"У нас дуже пунктуальний хлопчик. Відійшли води, ми виїхали в пологовий🤞🏻 Спроба номер два. Вдих і видих. Мчимо на найголовнішу зустріч в нашому житті", - зазначила Даша Квіткова.

Даша Квіткова, фото з instagram
Даша Квіткова, фото з instagram

Варто нагадати, що Даша Квіткова та Микита Добрінин познайомилася під час зйомок романтичного реаліті "Холостяк 9" і стали першою парою в Україні, яка змогла зберегти свої стосунки після шоу. У травні закохані зареєстрували шлюб в РАЦСі, а 12 серпня влаштували гучне весілля.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт".

Як повідомляв "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік".

"Знай.ua" писав, "Холостяк" Добринін і вагітна Даша Квіткова здалися без одягу: "Готуйся, сутички з'явилися".