У Києві правоохоронцям вдалося врятувати жінку, яка збиралася вистрибнути з вікна. Про це повідомили у Патрульній поліції Києва.

Як зазначається, патрульним надійшло повідомлення про те, що на вулиці Олександра Архипенка перехожі помітили жінку, що поводиться неадекватно.

За словами заявниці, жінка сиділа на підвіконні дев’ятого поверху багатоповерхівки і голосно кричала.

Прибувши на місце події, патрульні інспектори встановили квартиру, в якій проживає неадекватна жінка. Вони піднялися на дев’ятий поверх і виявили, що двері до помешкання не замкнені. Це дозволило їм потрапити до квартири.

Всередині вони побачили громадянку, яка сиділа на підвіконні, при цьому небезпечно висовуючись на вулицю. У випадку падіння з такої висоти її шанси на виживання були б мізерними.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щоб зберегти життя жінці, яка поводилася вкрай агресивно та голосно при цьому лаялася, патрульні схопили її за руки. Їм вдалося затягнути хазяйку квартири до помешкання.

Оскільки жінка не вгавала та продовжувала поводитися деструктивно, поліцейські викликали на місце події бригаду швидкої допомоги. Родичам жінки повідомили про її стан.

Нагадаємо, що рятувальники закликали українців не купатися в не знайомих місцях і напідпитку: "За півдня - чотири потопельники". Рятувальники ДСНС України закликають громадян бути обережнішими під час відпочинку на воді, адже лише за півдня зафіксовано чотири потопельники.

Як повідомляв Знай.uа, "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок. Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів у Запоріжжі, врятували українку від самогубства.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові з 7 поверху гуртожитку випала 17-річна чемпіонка України з паверліфтингу: "Закрилася в кімнаті"