Аварія трапилася в селі Ревне Бориспільському районі Київської області. Там на швидкості перекинувся автомобіль з десятьма людьми, двоє загинули на місці, серед них семирічна дівчинка. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, люди поверталися додому з пляжу. За різними даними, в авто перебувало від 12 до 16 осіб одночасно, причому дітей дорослі посадили до багажника.

«12 людей в салоні Volkswagen Golf їхали вчора по автодорозі, неподалік із селом Ревне. Водій автівки не впорався із кермуванням, і легковик перекинувся на дах. Водій та 7-річна дитина-пасажир загинули на місці. Ще семеро осіб доправили у лікарні, а трьом надали допомогу на місці», - зазначають автори повідомлення.

За іншими даними, на місці аварії загинули водій і дитина, його пасинок. Ще шестеро людей отримали важкі травми. У поліції зазначають, що одна дитина перебуває в реанімації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фото: "Х * * вий Київ"
Фото: "Х * * вий Київ"

"У багажнику авто сиділи семеро дітей, на їхніх батьків складено протоколи про неналежне виконання батьківських обов'язків. Одна дитина знаходиться в реанімації", - повідомила речник поліції Київської області Ірина Прянишникова.

Нагадаємо, що Леонов з "татових дочок" втратив маму: легенді театру було 85

Як повідомляв портал Знай.uа, померла молода Українка, яка боролася за життя після резонансної ДТП у Польщі: "пішла до Господа"