Ведуча "ТСН" Марічка Падалко має багато прихильників. За її життям в Instagram стежить майже 200 тисяч людей. Тому зірка часто ділиться з ними новими світлинами, смачними рецептами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Марічка Падалко у своєму Instagram у розділі stories показала миле родинне фото. На фото зірка позує зі своєю донечкою Катериною. Вони сидять на ґанку ніжно обійнявшись.

Марічка Падалко, скріншот stories
Марічка Падалко, скріншот stories

До свого фото Марічка Падалко додала ще стікер парасольки на піску та сонечко, а також надпис "Поїхали!", Імовірно телеведуча разом з родиною вирішила відправитися на пляж або ж на пікнік.
Для фото Падалко обрала дуже стильний образ, вона одягла коротенькі чорні шорти та футболку коралового кольору. Доповнила свій образ зірка червоними босоніжками.
Донечка Падалко на фото позує у джинсовій спідниці та сірій футболці з зірочками. Родзинкою її образу стали два хвостики по боках.

Нагаємо, Марічка Падалко залишила дітей на чоловіка і рвонула на відпочинок з подругами: "Зіпсував плани". На опублікованих фото вона на відпочинку на власній дачі разом із подругами, серед яких – і Соломія Вітвіцька.

Раніше Знай.ua писав, Марічка Падалко різко "посиніла" перед матчем Україна - Швеція: "Впізнаєте?". Падалко опублікувала фотографію в особливій синій кепці й розповіла її історію.

Як повідомляв Знай.ua, Марічка Падалко "підробляє" кухарем у відпустці: давно мріяла. Цього разу ведуча програми "ТСН" розмістила на своїй сторінці в соцмережі цікавий пост, в якому вона розповіла, чим займатиметься у відпустці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще