Святослав Вакарчук подякував шанувальникам за виступ на Atlas Weekend. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український виконавець і політик Святослав Вакарчук має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. На його Instagram-сторінку підписано 89,9 тисячі вірних фанатів, які активно коментують і лайкають його пости.

10 червня соліст групи" Океану Ельзи " опубилковал фото з Atlas Weekend. У підписі до нього він подякував організаторам фестивалю, а аткже зазначив що його колектив не брав участі в подібних заходах протягом десяти років і два роки не організовував великих концертів.

Десять років без фестивалів. Два роки без великих концертів. Правильний момент. Дякуємо @atlasweekend за ідею, запрошення, професіоналізм та високий рівень організації.Дякую команді ОЕ за те, що зробили так, як хотіли! І, найголовніше, спасибі десяткам тисяч людей у всіх фанзонах за енергію піднятих рук і відкритих сердець. Все тільки починається. До зустрічі на стадіонах!
, - розповів Вакарчук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також він соліст популярного колективу попросив вибачення у жителів навколишніх будинків фестивалю через те, що вони можливо не могли спати. Колектив провів виступ на п'ятнадцять хвилин більше.

Всім жителям навколишніх будинків, ми особисто приносимо вибачення за зайві 15 хв. гучного звуку 🙏 сподіваюся, "Обійми" на завершення заколисала всіх, кому хотілося спати🤗 🤗 🤗, - розповів він

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Соліст групи" Океан Ельзи " звернувся до шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення

Також "Знай.uа" писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню