У Київській області п'яний чоловік накинувся на поліцейських. З'явилося відео інциденту.

Подія трапилася у місті Фастів на Привокзальній площі о третій годині ночі. П'яний чоловік влетів ногою в автомобіль правоохоронців. Спочатку він вдарив ногою лобове скло патрульної машини, після цього він розбив обличчя правоохоронців.

Як повідомляє сайт Національної поліції, після події він спробував сховатися. Однак поліцейські змогли його наздогнати і затримати.

Поліція, фото: Instagram
Поліція, фото: Instagram

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Запобіжний захід обере суд",-повідомляють у прес-службі української поліції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо провину визнає суд, то затриманому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у тому, що Інтерсіті зійшов з рейок, винні всі-міністр, наглядова рада і виконуючий обов'язки голови Укрзалізниці-екс-керівник УЗ.

Як повідомляв Знай.u, Негода перетворила вулиці українських міст на річки. Дощі та шквали створили труднощі для місцевих жителів.

Також ми во Львові чоловікові, який намагався продати дівчину в сексуальне рабство дали умовний термін. Яворівський районний суд виніс вирок жителю обласного Миколаєва, який намагався вивезти молоду львів'янку до Німеччини працювати повією. Відомо, що чоловік отримав умовний термін.