Гвардійці пожертвували донорську кров для для потреб жителів Донецького регіону.

Про це повідомили у прес-штабі Операції об'єднаних сил у соцмережі Фейсбук.

Кожен день чиєсь життя залежить від наявності запасів необхідної крові або її препаратів. Як розповіли медпрацівники Волноваської станції переливання крові з початком карантину потреба в донорській крові тільки збільшилася, а ось донорів стало менше.

донорство крові, фото: ООС
донорство крові, фото: ООС

"Військовослужбовці Національної гвардії, які забезпечують ізоляційно-обмежувальні заходи та правопорядок в районі проведення ООС, приєдналися до важливої місії - стали донорами",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вчора, 9 липня, майже два десятки гвардійців здали кров для потреб місцевих жителів.

донорство крові, фото: ООС
донорство крові, фото: ООС

Як зазначили в прес-штабі, гвардійці під час кожної ротації здають кров. І хоч врятовані не знають своїх героїв в обличчя,
медики пам'ятають кожного з них і дякують за небайдужість і допомогу.

Нагадаємо, раніше Отримати гроші, безкоштовне харчування та відгул з роботи: що обіцяють донорам крові в Україні. Напередодні Дня донора, в Міністерстві юстиції України вирішили розповісти, які права у донорів у нас в країні, і хто ними може стати.

Як повідомляє портал «Знай.иа» ЛГБТ дозволили бути донорами крові в Україні: заборона діяла 15 років. З переліку заборонених критеріїв для донорства крові прибрали гомосексуальні стосунки.

Також «Знай.иа " писав, що Морпіхи рятують життя на воді і на суші: пожертвували найважливішим заради українців. Морські піхотинці одного з батальйонів бригади морської бригади в п'ятницю, 22 січня, в День Соборності України, здали кров і плазму в Маріупольському центрі переливання крові.