З'явилася інформація, що в місті Васильків (Київська область) 40-річний місцевий житель розповів поліцейським, що двоє його знайомих нанесли йому тілесні ушкодження і викрали автомобіль.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції Києва.

Інцидент у Василькові, фото: Нацполіція
Інцидент у Василькові, фото: Нацполіція

Поліцейські встановили, що між трьома місцевими жителями виникла сварка, яка переросла в бійку. Завдавши тілесних ушкоджень власнику авто, 43-х та 41-річний товариші викрали його автомобіль "Volkswagen Transporter" та поїхали у невідомому напрямку.

На місце події виїхали співробітники Нацполіції. Потерпілий надав правоохоронцям прикмети зловмисників і детально розповів, що сталося. На розшук автомобіля і викрадачів було орієнтовано всі екіпажі поліції.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Завдяки злагодженим діям правоохоронців, чоловіків затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Викрадену машину вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання. Згодом, після проведення всіх необхідних слідчих дій автомобіль буде повернуто власнику.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Запобіжний захід для них обере суд.

Раніше повідомляли, запросив у будинок і зґвалтував: під Києвом чоловік зв'язав, а після поглумився над знайомою.

Як повідомляв Знай.uа, зґвалтував, а потім зарізав: небезпечного російського злочинця підозрюють у розправі над студенткою.

Знай.uа писав, у Харкові посеред вулиці виявили труп: лежав обличчям вниз прямо під сходинками.