Українка в купейному вагоні поїзда Укрзалізниця рейсу Одеса-Маріуполь поскаржилася на своєрідну "систему кондиціонування"

Очевидець помітила несправність інвентарю вагона і вирішила зняти побачене неподобство.

Поїзд Одеса-МаріупольЦе просто торба, ви таке бачили коли-небудь?

За ніч вікно вставили, вирішили реабілітуватися тільки після того, як українка залишила відповідний пост на особистій сторінці Facebook, відмітивши Укрзалізницю.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували даний випадок.

скріншот з коментарів Telegram-каналу

Раніше ми писали про те, що "Укрзалізниця" огорнула українців потрійною "турботою", ніхто не звалиться з полиці. На фото видно, як верхня полиця одного з купе була обплутана ременями, немов павутиною. Передплатник іронічно назвав все це БДСМ-купе.

Нагадаємо, що українці поскаржилися на дірки в стелі і зламані крісла в літаку: "Укрзалізниця в небі" . Як виявилося, на борту пасажирів чекали зламані крісла і дірки на стелі. Летіти в такому літаку не те що страшно, а можливо навіть небезпечно.

Як повідомляв Знай.uа, розчарований пасажир показав, як виглядає люкс від "Укрзалізниці": "У вагоні +80, вікна не відкриваються". Останнім часом почастішали скарги пасажирів на стан вагонів класу "Люкс".

Також портал Знай.uа писав, що Укрзалізниця осоромилася через "великі дірки" і брудну білизну: "Зате у них премії по 500 тисяч"