Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Знаменитість виставив яскравий знімок, відправившись у Верховину, де Дмитро святкував Івана Купала в ніч з 6 на 7 липня.

Так, шоумен показав свій ідеальний сон серед гір, мальовничої природи і кристально-чистого повітря, лежачи в гамаку, навідавшись в гості до друга.

Артист зізнався, що спав на вулиці, щоб зарядитися "енергією гір", а також поспішив запевнити шанувальників, що зовсім не страждав від навали комарів - в цій місцевості їх немає, так як навколо простягаються хвойні ліси.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сьогодні спав у гамаку.

Заряджався енергією гір.

День буде "бодрячок" після такої ночі 🙂 ✌ "

Фолловери почали коментувати публікацію: "мрію так поспати! Це насправді зовсім інші відчуття!!!😊 👍 ", "Ух ти яка краса!🤩 Як в самому приємному сні!!!", "Казкова картинка! ☀️ ️ ️ Нехай ваш день буде добрим і радісним!", "Клас цкраїнські Карпати це щось🔥 🔥!", "А я уявляю, чистоту і свіжість повітря, до самого мозку, такого гірського доброго ранку....".