На сторінці в соцмережі Instagram відомого російського телеведучого Дмитра Шепелєва з'явилася нова публікація, присвячена синові від померлої співачки Жанни Фріске.

"Деякі люди, не знайомі з моєю сім'єю, іноді чомусь шкодують мене, мого сина Платона, Катю. Я вважаю, що немає нічого гіршого і принизливішого жалості. І головне-ніхто з нас цієї жалості не заслуговує», - написав він.

Ведучий додав, що ні йому, ні синові Платону не потрібна нічия жалість.

"Мій син Платон надзвичайно яскравий, розумний хлопчисько, у нього так багато талантів і успіхів у навчанні, музиці, спорті! Його обожнюють сім'я, друзі, вчителі, у нього, я знаю, велике майбутнє - він взяв найкраще від своїх батьків. Він живе насиченим і яскравим життям, перед ним відкритий весь світ, його оточують гідні люди. Він сонячний, усміхнений і не по роках мудра людина. Платон гідний тільки захоплення і поваги. Я дуже їм пишаюся. Тому, коли я бачу жалісливі повідомлення, мене це дивує, тому що жалість — це занадто дрібно для нього, він зовсім не заслуговує жалості, а тільки найтепліших слів», - додав Шепелєв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях фанати ведучого і його сім'ї відзначають, що всьому виною – той факт, що Платон втратив матір, і це змушує оточуючих бачити в ньому нещасну дитину.

"Платона заочно шкодують, тому що він залишився без мами. І його життя приховане від людей. Немає інформації, наскільки він щасливий. Ось тепер, ви щось розповідаєте і люди поступово будуть більш адекватні. Ви більше показуйте і розповідайте, і не тільки з потилиці показуйте», - пишуть під знімками фанати.

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв в шортах вибачився перед фанатами: "+31 - як на Мальдівах"

Як повідомляє портал Знай.uа Дмитро Шепелєв підтримав спійманого на зраді дружині Білла Гейтса: "це огидно"

Також Знай.uа писав, що Шепелєв зізнався ,що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння"