У Києві сталася жахлива подія - там молода жінка випала з вікна висотного будинку. Про це розповіли в співтоваристві «dtp.kiev.ua " у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент стався в багатоквартирному будинку, розташованому за адресою вулиця Бориса Гаріна, 51.

"Смертельна НП в Києві: падіння дівчини з висоти. Загинула на місці. Бориса Гаріна, 51», - розповіли автори повідомлення.

За словами очевидців, на місце трагедії прибули правоохоронці та медики. Лікарі констатували миттєву смерть дівчини, а поліцейським належить встановити всі деталі події.

Також повідомляють, що тіло загиблої пролежало на асфальті близько трьох годин.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, Facebook dtp.kiev.ua
Скрін, Facebook dtp.kiev.ua

Скрін, Facebook dtp.kiev.ua
Скрін, Facebook dtp.kiev.ua

Скрін, Facebook dtp.kiev.ua
Скрін, Facebook dtp.kiev.ua

"Шкода таких людей, чому? Навіщо? Чому поруч немає людини, щоб виговоритися і попросити допомоги?",- «Тому, що люди не розуміють, що депресія - це хвороба, а не лінь...», " а чому про депресію мова? Може, вона під чимось була або випадково так вийшло», - губляться в здогадах кияни в коментарях до повідомлення.

Також в коментарях розповіли, що аналогічний випадок стався в іншому районі столиці.

"Гарматна, 38А, тільки що така ж історія. Дівчина загинула", - стверджують городяни.

"Тарифи косять народ", - нарікають деякі.

Нагадаємо, що рятувальники закликали українців не купатися в не знайомих місцях і напідпитку:"за півдня - чотири потопельники". Рятувальники ДСНС України закликають громадян бути обережнішими під час відпочинку на воді, адже лише за півдня зафіксовано чотири потопельники.

Як повідомляв Знай.uа, "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок. Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів у Запоріжжі, врятували українку від самогубства.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові з 7 поверху гуртожитку випала 17-річна чемпіонка України з паверліфтингу: "закрилася в кімнаті"