Для всіх українців, які водять авто вже не перший десяток років, а також для тих, хто тільки планує йти до автошколи для отримання водійського посвідчення, з'явилися важливі новини. Так, українець Павло Фабуляк запропонував чітко підписувати всі знаки дорожнього руху по всій країні, на всіх дорогах.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню на офіційному порталі Президента України president.gov.ua у розділі для петицій.

Петиція Павла Фабуляка, скріншот: petition.president.gov.ua
Петиція Павла Фабуляка, скріншот: petition.president.gov.ua

"Прошу розглянути звернення з проханням підписати дорожні знаки на території країни, адже щорічно з'являються нові знаки, зникають старі і вчити їх постійно досить складно.

Також для новачків це дасть значне полегшення при управлінні транспортом в міських і за заміськими Умовами. Такі країни як США і Великобританія давно вже практикують даний підхід. Я вважаю, що в наших реаліях, коли ти ризикуєш потрапити в ДТП, через водія який не знає що за знак, "дати дорогу" - це просто необхідний захід!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це також дозволить зменшити корупційну складову при іспитах, адже знаки досить важко за раз все вивчити, а також постійно тримати їх в голові під час водіння, особливо в перший рік і після 3-4 років водіння, коли водії досить спокійно поводяться.", - пише Павло Фабуляк.

Дорожні знаки, фото: Unian
Дорожні знаки, фото: Unian

Важливо зазначити, що для офіційного розгляду главою держави петиція повинна зібрати мінімум 25 тисяч підписів.

Раніше повідомляли, у Києві комунальники укладали асфальт посеред ночі: "3 людини стоять, одна працює".

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада затвердила нові штрафи для власників авто: від 17 до 51 тисяч-хто заплатить?

Знай.uа писав, кракен по-харківськи: місто захлеснуло каналізаційне цунамі, люди чекають на рятувальників.