Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила соціальний ролик на тему боротьби з комплексами і підтримала тих, хто переживає те ж, що і вона багато років свого життя.

"У 12 років, коли у мене виросли груди, я сказала мамі, що в школу більше не піду - всіх дівчаток, хто носить бюстгальтери, хлопчаки обзивають коровами з доїннями… У 15 років під час уроку танців вчитель кричав на всіх нас, що ми жирні… У 19 років під час сексу хлопець сказав мені, що ніколи до цього не спав з товстушкою... Далі ви все більш-менш знаєте: про зайву вагу, про пересуди, про схуднення і про те, як я не люблю цю тему. Мій стиль в одязі називали чернечим. Я ж, застібаючись на всі гудзики, парирувала це витонченою, як мені здавалося, фразою: "Сексуальність в очах, а не в одязі"... До сих пір мені трапляються мої ж інтерв'ю, де я стверджую, що ніколи не знімуся в білизні. Але ця історія не про першу оголену зйомку в моєму житті, а про мій шлях до свого тіла. Сьогодні я подобаюся собі, як ніколи, навіть бачачи, що я далека від модельних стандартів. Як тільки я прийняла свої особливості, перестала думати про те, як реагують оточуючі на мою турботу про себе і бачення себе, моє тіло стало моїм кращим союзником, і воно стало покращуватись! І ось сьогодні я з гордістю зізнаюся вам у своїй перемозі над комплексами. І простягаю руку кожній з вас, хто переживає те ж, що і я багато років свого життя!"- зворушливо підписала Єфросиніна.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе: "У хмарах"