У Києві патрульні поліціянти врятували місцевого жителя під час пожежі.
Про це повідомляє пресслужба МВС України.
Так, стало відомо, що напередодні у Києві патрульні прибули на виклик про пожежу, що сталася в будинку на вулиці Волинській. Сусіди, які вже встигли евакуюватися розповіли, що горить квартира на третьому поверсі. Мешканця квартири вони розбудили, чоловік вийшов на вулиці разом з усіма, але потім кудись зник.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Патрульні Ірина Ніколаєнко та Олександр Гирну вирішили пересвідчитися, що у квартирі немає людей. Та виявилося, що не дарма, адже вони знайшли на підлозі ледь притомного чоловіка. Він встиг надихатися чадом і не міг вийти самостійно.
Чоловік намагався самостійно загасити пожежу, але надихався чадним газом. Медики надали киянину допомогу, зараз він почувається краще.

"Пам'ятайте, що під час пожежі необхідно остерігатися високої температури, задимленості та загазованості, обвалу конструкцій будинків і споруд, вибухів технологічного обладнання і приладів, падіння обгорілих дерев, а також провалів. Небезпечно входити в зону задимлення. Бережіть себе", - сказано у повідомленні пресслужби МВС України.

Нагадаємо, що у столиці прогримів потужний вибух: метро в диму, люди задихаються.

Як повідомляв Знай.uа, багатоповерхівка завалилася, накривши завалами десятки людей: є загиблі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих, чорний день для країни – є загиблі та постраждалі.