Квітень сколихнув Київську область новиною, що десь під столицею зник 2,5-річний малюк.

Богданчик Уніченко пропав безвісти з власного двору. Він знаходився у дворі приватного будинку села Рагівка, але мама помітила його відсутність десь о 16:00, 14 квітня 2021 року. Правоохоронці моментально зайнялися пошуками хлопчика, підключивши особовий склад Вишгородського районного управління поліції, кінологів, ПСПОП "Миротворець", служби ДСНС і нацгвардійців.

Богдан Униченко, фото: Facebook
Богдан Униченко, фото: Facebook

На щастя, дитину вдалося знайти живим і неушкодженим, хоч і забрудненим. З моменту зникнення пройшов майже цілий день. Про це тоді заявив Андрій Набитов - начальник регіональної поліції. Тоді ж стало відомо, що до пошуків залучили навіть вертольоти. Під час пошуків оглядали всі: двори, колодязі, будівлі, ліси і поля.

А зараз 2-річний хлопець відвідав свято Дня поліції, опинившись перед правоохоронцями у формі поліцейського. Про це розповів особисто міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, прикріпивши кілька фотографій і відео з Богданом.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Богдан Униченко, фото: Facebook
Богдан Униченко, фото: Facebook

"Спасибі всім поліцейським і правоохоронцям, які брали участь в розшуку! Дякуємо голові Головного управління НПУ в Київській області Андрію Небитову! Саме це і є сучасний, доступний і гідний поліцейський сервіс, якій повинна надавати Національна поліція. Богданчик, не губися, рости і приєднуйся до сім'ї НПУ!", - пише глава МВС у публікації.

Нагадаємо, під Києвом шукають дворічного малюка-зник на прогулянці, мама сивіє від думок

Як повідомляв "Знай.ua", потужний зсув зійшов прямо на мирних жителів: грязьові потоки затягнули будинки, машини і людей

Знай.ua писав, службова собака розшукала 10-річну дівчинку за годину: зібралася вранці і втекла з дому