У Києві втомився черговий міст. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, на проїжджу частину обрушився шар бетону з Берестейського шляхопроводу. При цьому один зі шматків відвалився, і потрапив прямо в автомобіль марки "Газель", пробивши в результаті лобове скло з боку пасажира.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

Щоб уникнути подальших ексцесів, ліву частину проїжджої частини закрили. Тому рух у бік центру було ускладнено. Фахівці проводять обстеження всіх конструкцій шляхопроводу.

У коментарях кияни припускають, що міст просто «втомився», або чекає декомунізації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Забули міст декомунізувати, ось і кидається шматками радянського бетону...", "Натяк зрозумів; пішов переобладнати авто, як у шаленому Максі. Екрани з сіток на скло, кенгурятники з шипами проти таксистів, і череп на капот, для відлякування психів», «швидше за все, після недавньої аварії фури з цим мостом залишилися відколи на частинах моста, і від вібрації продовжують ще падати. Уповноважені особи зобов'язані були провести ретельний огляд моста", - припускають городяни.

"Цьому шляхопроводу - сто років в обід... скоро будемо півроку в об'їзд...", "О, Боже, так само вбити може... ну чому в нашій країні весь час так, поки когось не зачепить-не відреагують? Там же ще під мостом зупинка з іншого боку, і на людей може впасти!", "Тварину шкода!", - обурюються люди.

Нагадаємо, що харків'янам влаштували холодний душ у тролейбусі під час дощу: "не забудьте парасольку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", заборона на авто з ДВС в Україні: водіям дали всього десять років, щоб "пересісти" на електрокари

Також, "Знай.uа" писав, що гнила маршрутка-зомбі взяла в "полон" переляканих українців: "Хто це одоробло випустив?"