Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Цього разу 36-річний блогер і молодий батько поділився фотографією з вечірки, в оточенні своїх друзів – Лілії Ребрик і її чоловіка Андрія Дикого, Влада Ями і його дружини Ліліани Кудлай, і звичайно ж, своєї улюбленої вагітної дружини Юлії Бойко.

"Так, я заплутався, скільки ж у нас дітей і де чиї? 😁 😁 😁 ", - жартівливо заявив Анатолій.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анатоліч зізнався, що їздив у відпустку з Оленою Зеленською: "Було кльово". Телеведучий дав інтерв'ю, в якому розповів про спільну відпустку з Оленою Зеленською і дружбу зі Світланою Лободою.

Нагадаємо, що майбутній тато Анатоліч начепив "треуголку" і втік до лісу: чи то Джек Горобець, чи Наполеон. Інтерв'юер продемонстрував ранок пацієнта палати №6, ну або зірки з заміським особняком.

Як повідомляв Знай.uа, "Вибір кожного": ведучий "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч заговорив про шлюб без дітей, вагітна дружина присіла біля вікна. Телеведучий висловив свою думку про пар, які не хочуть заводити дітей.

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч переплутав власних дочок перед пологами дружини: як близнючки.