Лоліта Мілявська здивувала шанувальників кумедним перфомансом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Популярна вже не перший десяток років співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська продовжує радувати і дивувати своїх мережевих шанувальників новими кадрами з життя. На її Instagram-сторінці вже 3,3 мільйона передплатників, які активно лайкають різноманітні пости, відео та фотографії.

В сторіз Мілявська опублікувала відео, в якому показала свою колаборацію з молодим репером Костою Лакостою. З ним жінка записала раніше пісню Антиклімакс, а нещодавно продемонструвала спільний перфоманс з ним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка разом з Лакостой йде по вулиці і танцює під мелодію свого синглу. Тридцятирічний чоловік одягнений в чорне пальто, а Лоліта вбралася в обтягуючий костюм з боді. Лоліта Мілявська відпалила перед здивованими перехожими.

Нагадавши, мама Дана Балана навчила сина, як завоювати серце Тіни Кароль: "Борись до кінця". З'явилося цікаве відео за участю мами Дана Балана

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.