На Київщині містяни придбали хліб, а по приходу додому виявилася, що він запліснявів.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, українець розповів, що в місті Вишгород, Київської області, в п'ятницю, 2 липня в супермаркеті Novus, який розташований на проспекті Мазепи, 1 придбав хліб. Варто відзначити, що він був упакований і відразу розглянути його стан було неможливо.

Хліб, фото " чорний Список"
Хліб, фото " чорний Список"

Вже по приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі. Варто відзначити, що на упаковці було зазначено, що хліб виготовлений 29 червня. При цьому термін придатності був 5 днів. Чому він так швидко запліснявів - невідомо.

Хліб, фото " чорний Список"
Хліб, фото " чорний Список"

"Купили хліб упакований, і за малюнком не видно було сюрприз, який люди виявили вже вдома. Дата виготовлення 29.06, термін придатності 5 днів", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "чорний Список".

Хліб, фото " чорний Список"
Хліб, фото " чорний Список"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."Покупці вирішили це так не залишати і вирушили здавати "шлюб" і отримати назад витрачені 160 гривень.

Як повідомляв Знай.ua, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом. У Києві, в магазині" Сімейна пекарня " хлопцеві продали французький хот-дог з надкушеною сосискою.

Також портал Знай.ua писав, що в АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло: "забули підфарбувати". Дивне знебарвлене рослинне масло торгової марки "Щедрий дар" було виявлено на полиці супермаркету.