Українські захисники підтримали збірну України з футболу. Про це повідомили на сторінці "Операція об'єднаних сил" у соцмережі Facebook.

На сторінці "Операція об'єднаних сил" опублікували відеоролик в якому висказали підтримку збірної України з футболу перед матчем зі збірною Англії.

На опублікованому відео можна побачити українських військових, рятувальників і співробітників спецслужб, які висловили підтримку на адресу українських футболістів.

"Вірте! Боріться! Перемагайте! - військовослужбовці ООС вболівають за збірну України" - зазначено в публікації

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Публікація операції об'єднаних сил: Facebook
Публікація операції об'єднаних сил: Facebook
Публікація операції об'єднаних сил: Facebook

Варто відзначити, що пследний матч в рамках 1/8 Євро-2020 українська збірна зіграла зі збірною Швеції. Так, збірна України здобула блискучу перемогу з рахунком 2:1 і пройшла в 1/4 фіналу.

Наступний матч збірна України зіграє зі збірною Англії 3 липня. В даний момент всі українці підтримують збірну і готуються до перегляду гри, яка почнеться о 22:00 за Києвом.

Також збірну України з футболу потримав і чинний президент Володимир Зеленський. У своєму Instagram він повідомив, що поговорив з футболістами за допомогою відеозв'язку.

Публікація Володимира Зеленського: Instagram
Публікація Володимира Зеленського: Instagram
Публікація Володимира Зеленського: Instagram

Нагадаємо, що визначився перший півфіналіст Євро-2020: хто зіграє з Італією або Бельгією в 1/2

Як повідомляв портал "Знай.uа", Довбик не єдиний "герой" на Євро-2020? Вболівальники вимагають нагородити Бесєдіна орденом "За мужність"

Також, "Знай.uа" писав, що Андрій Шевченко показав, що відбувається в Римі перед матчем з Англією: "Щасливий повернутися"