Парафіяни вірять, що ніщо не допомагає зцілитися від хвороби, як сильна молитва. Які слова потрібно вимовляти регулярно, щоб вилікуватися.

Чи не лікуванням єдиним. Коли люди хворіють, вони насамперед звертаються до медиків, і це правильно. Фахівці призначають лікування після огляду, і кажуть, що потрібно робити, щоб вилікуватися.

Церква, скріншот: Youtube
Церква, скріншот: Youtube

Радам лікаря обов'язково потрібно слідувати, однак, не варто також забувати про молитви, які також є сильним джерелом сили. Якщо вірити в міць Бога, і мати щире бажання жити, то він обов'язково вам допоможе.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щоб швидше побороти недугу, парафіяни звертаються до ликів святих, і щиро просять про допомогу. Нижче можна знайти одну з найсильніших молитов, яка обов'язково допоможе, якщо вірити і щиро бажати.

О, Святий мучениче Христов Трифоне, швидкий помічнику всім, до тебе прибігають і моляться перед святим Твоїм чином скоропослушний предстателю! Почуй убо нині і на всякий час моління нас, негідних рабів твоїх, шанують святу пам'ять твою. Ти убо, угоднику Христовий, сам обіцявся єси перш результату твого від житія цього тленнаго молитися за ни до Господа і випросив єси у нього дар цей: аще хто в якій-небудь нужді і печалі своєї прізиваті почне святе ім'я твоє, тієї нехай позбавлений буде від усякого прилогу злого. І якоже ти іноді дочок цареву в Римі граді від диявола мучиму зцілив єси, сице і нас від лютих його підступів збережи у Вся дні живота нашого, наіпаче ж в день страшний останнього нашого, подиху заступництва про нас, егда темнії зраки лукавих бісів оточати і страхітати нас почнуть. Буди нам тоді помічник і швидкий проганник лукавих бісів, і до Царства Небесного ватажок, ідеже ти нині предстоіші з ликом святих біля Престолу Божого, моли Господа, нехай сподобить і нас причасниками бити прісносущнаго веселощів і радості, та з тобою купно удостоїмося славити Отця і Сина і Святого Утішителя Духа на віки. Амінь.

Молитва, фото: lh3.googleusercontent
Молитва, фото: lh3.googleusercontent

Молитися можна як в храмі, так і вдома перед іконами.

Нагадаємо, раніше Молитва, яка допоможе бути хорошою дружиною: сильні слова, які повинна прочитати кожна жінка

Як повідомляє портал Знай.uа Чудодійна молитва від тривог: врівноважить душевний стан і дасть заспокоєння

Також Знай.uа писав, що Рятівна молитва від усіх недуг: ці слова вселили надію в мільйони людей