У Києві сталася страшна ДТП з маршруткою. Фотографії опублікував телеграм-портал dtp.kiev.ua.

Подія трапилася на вулиці Курнатовського у Дніпровському районі столиці. Там маршрутка № 476 на швидкості влетіла в стовп. Передбачається, що це призвело до травм у кількох людей.

"Кілька людей постраждали і були госпіталізовані, інші отримали допомогу медиків на місці", - повідомляє телеграм-портал.

Водій маршрутки при цьому не постраждав. Як зізнався він, в його транспортному засобі раптово відмовили гальма. Скільки саме людей постраждало, поки не повідомляється. Точну причину ДТП повинні встановити правоохоронці, які працювали на місці аварії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аварії є серйозною проблемою для нашої країни. Згідно зі статистикою, щодня в Україні відбувається п'ятсот ДТП, в яких травмуються люди. За день від події помирають семеро людей.

З початку цього року в Україні сталося 29,5 тисячі ДТП, що майже на двадцять відсотків більше торішніх показників. За цей час від аварій загинуло чотириста п'ятнадцять осіб і 3,6 осіб отримали травми.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.