Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією смішним роликом в Insta Stories.

У кадрі 32-річна актриса з'явилася зі своїм кумом, який був одягнений у форму поліцейського. Ймовірно, в той момент вони перебували на знімальному майданчику, так як про це повідомила Ксенія.

"Ну що, друзі, нарешті я на знімальному майданчику. Знаєте, чому нарешті? Тому що у мене його не було півтора тижні, а таке відчуття, що півтора роки! Уявляєте, як організм звикає. Але розмова про те, що зайшов зараз мій кум. Тут йому якась Аліна сусідка дзвонить. Ааааа, не твій?" - сказала на відео Мішина.

Наприкінці відео кум ніжно цілує в щоку кохану сценариста "Кварталу" Олександра Еллерта.

Ксенія Мішина, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ксенія Мішина з кумом, скріншот з Insta Stories

Ксенія Мішина з кумом, скріншот з Insta Stories

Ксенія Мішина з кумом, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт "пограбував" банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні копійки.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті: "Взяла на себе відповідальність". 32-річна акторка розповіла, що минулий рік присвятила собі і змінам в житті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив ризикований трюк за кермом заради "Холостячки" Мішиної: "Без рук можеш?"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина виклянчила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта. Акторка поділилася з шанувальниками смішним роликом, на якому вона жартує з подругою.