Відомий український гуморист та шоумен Ігор Ласточкін має чимало прихильників. За його життям в Instagram стежить понад 600 тисяч осіб, тому він часто тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу виявилося, що Ігор Ласточкін запеклий любитель футболу. Саме тому напередодні гри української збірної в 1\8 фіналу Чемпіонату Європи 2020, він потужно побажав їм удачі та перемоги.

Ігор Ласточкін, скріншот із відео
Ігор Ласточкін, скріншот із відео

"Збірна України, сьогодні дуже важливий день. Бажаю вам сьогодні пройти свого суперника, без втрат, без пропущених голів, ну майже, як вийде. Але перемоги бажаю безпосередньо. У вас дуже крутий тренер, ви дуже зіграні, у вас немає страху, ви чітко розпасовуєтесь. У вас все є для того, щоб пройти в 1\4 фіналу Євро 2020", - зазначив гуморист.

Варто зазначити, що у вівторок, 29 червня збірна України зіграє зі збірної Швеції. Ігор Ласточкін зазначив, що не зможе пильно спостерігати за грою, адже у це час буде в дорозі, проте зізнався, що все одно вболіватиме, адже рідні будуть сидіти поруч й коментуватимуть гру.

"Кожну гру ми з нашими хлопцями, сидимо, вболіваємо за вас і так кричимо там волаємо, а коли ви ще й забиваєте голи ми просто переходимо на ультразвук. Хлорці, удачі вас, сьогодні будемо вболівати, я буду в дорозі, але буду вболівати. Удачі. Перемоги. Слава Україні! Героям слава!", - зазначив Ігор Ласточкін.

Раніше ми писали про те, що Ігор Ласточкін зізнався, яка неприємність трапилася з ним просто на сцені: "Кожен актор так робить".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, Ігор Ласточкін з "Ліги сміху" ховався від сім'ї на балконі: "Ніхто нікуди не виходив".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на зірку 90-х заради Ігоря Ласточкіна. Гуморист поділився з шанувальниками несподіваною новиною.

Також портал Знай.uа писав, що друг Зеленського з "Квартал 95" Ласточкін любить міцну лайку в ліжку.