Олександр Пікалов привітав українців з Днем Конституції найоригінальнішим чином. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в Instagram.

Олександр Пікалов відомий українцям завдяки своєму гумористичному таланту і незмінній ролі Віктора Януковича в пародіях "Квартал 95".

Крім того, що Комік любить радувати фанатів гумором на сцені, він робить це регулярно в соціальних мережах.

Поза сценічним образом Пікалов захоплюється байками, а також любить постріляти. 28 червня він опублікував відеозапис, на якому він показав як стріляє в тирі. Свій пост він підписав"з Днем Конституції".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відзначимо, що за минулий в Україні пройшло свято - День Конституції України. Даний документ був прийнятий о 9: 18 ранку 28 червня 1996 року. За нього проголосувало триста п'ятнадцять нардепів. Засідання затягнулося на цілу добу, так як народні обранці голосували окремо за кожну статтю.

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95".

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Путін з "Квартал 95" відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...". Степан Казанін опублікував цікаве фото з Андрієм Данилком.