Днями на Київську область обрушилися сильні грози і ураган. Стихія принесла з собою і великий град.

Відповідними кадрами поділилися очевидці в телеграм-каналі "Київ без цензури".

Так, інцидент стався в Бобриці, тут на українців обрушився град, розміри якого доходили до 5 сантиметрів в діаметрі.

Не варто забувати, що такі градини вельми небезпечні і можуть сильно зіпсувати ваше майно і навіть завдати серйозної шкоди здоров'ю.

фото: КБЦ / Телеграм
фото: КБЦ / Телеграм

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

фото: КБЦ / Телеграм
фото: КБЦ / Телеграм

"Під Києвом, Бобриця, валить град до 5 см в діаметрі: навіть якщо ви дуже свідомий громадянин, може зіпсувати майно і навіть завдати шкоди здоров'ю.

В даний час циклон наближається до Києва, будьте уважні. Бобриця це за Білогородкою де весь час все горить. 10 км від Окружної",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Будинки, авто і городи - під водою: сильна злива і ураган під Києвом прорвали відразу кілька дамб. В результаті негоди в селищі Лішня прорвало дамби. Затоплені ділянки будинків і автомобілі пішли під воду.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київ попередили про наближення небезпечної стихії: не купайтеся на пляжі і не ховайтеся під деревами. У КМДА та ДСНС нагадують киянам, як потрібно поводитися при різкому погіршенні погодних умов.

Також «Знай.иа " писав, що Зірвані дахи, підтоплені будинки та затримані потяги: рятувальники ліквідовують наслідки негоди на Заході України. На Заході України рятувальники та комунальники ліквідовують наслідки негоди.