Дружина відомого українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк любить ділитися з шанувальниками різними кадрами і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч людей.

Відомо, що нещодавно Христина з чоловіком повернулися з відпочинку в Чорногорії. Так, під час перебування в балканській країні дівчина відчула гостру необхідність відпочити від соцмереж.

За словами Христини, вона відчула, як вигоріла і у неї немає ресурсів вести свою сторінку в Instagram, тому вона "пішла наповнюватися".

"Я тут!

Просто хочу сказати всім величезне "дякую", за ваші щоденні смс в Директ, що ви сумуєте без моїх історій, це кращі компліменти і мотивація в світі соціальних мереж!100%!

Значить я тут не даремно!

Але цей відпочинок без соціальних мереж мені був необхідний, я відчула, що вигоріла і немає ресурсу, і так як я у себе на 1-му місці, пішла наповнюватися!

Ну а що зі мною сталося за ці дні, дивіться сьогодні в моїх сторіз! Це захоплюючий був атракціон ...!!

Всіх обіймаю. Далі разом!❤️", - написала дівчина в пості-поверненні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже круто, що ви слідуєте насамперед за своїми бажаннями і відчуттями і» вчіть" цьому і нас🙌 🏻❤️", " Христина з вами не знайома особисто (дуже шкода)але ви навіть не уявляєте наскільки ви мене надихаєте❤️", " Христина чекаємо вас завжди !!!! Дивлюся кожен день", "Подивилася тільки але сторі, відпочивайте, набирайтеся сил, і хай таке більше не повториться❤️", - писали в коментарях фоловерів.

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук зізнався, чим захопився не менше, ніж новою дружиною: вже 10 разів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Володимир Остапчук виставив постільні кадри з молодою дружиною: "скільки?"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Володимира Остапчука надихнулася після шикарного відпочинку: "ми вже вирішили..."