У Києві відбулася виставка сучасного похоронного мистецтва, гаслом якої було»все там будемо". Про це стало відомо з сюжету на телеканалі "Київ".

На виставці, яку проводили в приміщенні на вулиці Великій Житомирській, протягом трьох днів кожен бажаючий міг помилуватися діамантами, створеними з праху покійних, стильними трунами або вибрати собі або родичу посмертний макіяж.

Макіяж, До речі, демонстрували на живих моделях, прикидаються покійницями.

Одяг для небіжчиків також демонстрували на дівчатах, яких катали у відкритих трунах. Самі ж моделі відзначали, що далеко не всім пощастило «побувати на власних похоронах», тому вони не бояться лягати в труну.

"Все там будемо, але потрібно піти красиво", — впевнені організатори заходу.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ціни на труни, представлені на заході, досягали 10-11 тисяч доларів. Крім класичних, пропонувалися також незвичайні і дизайнерські моделі трун-наприклад, з логотипами відомих фірм і з малюнками в стилі аніме.

Крім того, бажаючі могли зробити пам'ятний знімок в тематичній фотозоні з трунами і вінками.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.ІА, львів'янам показали, як одягалися жінки в 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.ІА писав, львів'ян впустили на Галицьке весілля 50 років тому: "часи важкі, зате почуття справжні"