На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка нещодавно повідомила про свою чергову вагітність від чоловіка Юрія Горбунова, з’явився новий допис.

На опублікованому фото-афіші вона разом із Олею Поляковою, Монатіком та Настею Каменських рекламує новий захід від телеканалу «1+1» - «Вечір прем’єр. Літня серія».

«Наш «Вечір прем‘єр» повертається. 22 липня грандіозний літній open-air за участю найяскравіших зірок. Ексклюзивні прем’єри та несподівані колаборації», - підписала вона знімок.

З питань обміну раніше придбаних квитків на «Вечір прем‘єр» вона порадила звертатися за адресою ticketmaster.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак у коментарях підписники повідомляють вагітній зірці, що за вказаною адресою їм не вдається поміняти квитки, оскільки на звернення ніхто не відповідає.

«Написала листа на вказану адресу по обміну квитків, ніхто не відповідає», «Як обміняти квитки? За вказаною адресою відповіді не було!», - пишуть фанати.

«За спиною то бджоли, а у Монатіка на голові вулик…», - додають фанати з приводу зовнішнього вигляду популярного співака.

Нагадаємо, Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Вона згадала, якиї її життя було колись.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу: "Купіть, не пошкодуєте". побував на ювілейному "Книжковому Арсеналі". Захід проходить з 23 по 27 червня 2021 року.

Знай.ua писав, Катя Осадча у фартусі показала "вагітний" футбол: "Програма максимум"