В основному українці пвідбликують фотографії та відео, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Іноді мова заходить і про більш соціальні події в одному з міст. Наприклад, українець зовсім недавно помітив, як в "Сільпо" продавці не встигають прибирати прострочений товар з полиць і "сподіваються" продати гнилі помідори. А зараз з'явилося відео з київського супермаркету "Фора", на якому зображена миша, що вживала піцу на полиці.

Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Це сталося на Київській Троєщині.

"На записі видно, що гризун сидить серед хлібобулочних виробів і ласує піцою. Миша втекла тільки після того, як покупець підійшов занадто близько. Відзначимо, що миші джерело таких інфекцій, як лептоспіроз, ендемічний висипний тиф, везикульозний рикетсіоз тощо", - йдеться в публікації.

Миша на полиці супермаркету, скріншот: Telegram
Миша на полиці супермаркету, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зовсім недавно в Дніпрі українець придбав батон десятого хлібзаводу з тарганом всередині. Однак невідомо, чи спеціально підприємство це робить, чи сталася чиста випадковість.

Нагадаємо, українець купив батон для бутербродів і познайомився з вусатим гостем: "В коробочці...". Автори прикріпили кілька фотографій, щоб ніхто не міг сказати, що це звичайна наклеп.

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові піцерія подала клієнту картоплю в кришках від суші: тарілки закінчилися або лінь мити?

Знай.ua писав, харків'янин показав кекси з гидким сюрпризом, дітям краще не давати - "З вторсировини"