У Києві рятувальники надали допомогу молодому хлопцю, який потрапив під потяг у метро.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Фейсбуці.

"25 червня, о 08:47 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про те, що на станції метро Майдан Незалежності під потяг потрапила людина",- йдеться в повідомленні.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Так, на місце НП була направлена бригада рятувальників. По прибуттю на місце події було встановлено, що на шляху між другим і третім вагонами поїзда знаходився чоловік, якого до прибуття рятувальників підняли на платформу станції.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

Скориставшись медичними ношами рятувальники віднесли постраждалого хлопця 1993 року народження до карети швидкої допомоги.

Причину та обставини даної події встановлюватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше Українська блогерка роздяглася прямо в тролейбусі, кондуктор обурено накинулася: "Висади це бл * * ство"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові поліція зняла з даху потенційного самогубця: готовий був зробити фатальний крок

Також «Знай.иа " писав, що На стоянці відкрився портал в пекло і "проковтнув" машину з людьми: містика якась