Поки Київ б'є температурні рекорди, його жителі рятуються від спеки всіма доступними способами.

Так, на Оболонській набережній хлопець вирішив скупатися відразу в діловому костюмі. Хлопець навіть не зняв шльопанці і сумку через плече.

Відпочиваючі навіть не звернули уваги на дивного юнака, продовжуючи займатися своїми справами.

"Шкода костюмчик, сумку", "і знімальна група, випадково, тут же купалася", "кишкова паличка Привіт", "Тіктокери", "Красунчик😂", "чого не зробиш заради Тік струму)))", " його батько Іхтіандр😂", - писали в коментарях українці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Через аномальну спеку в столиці постраждав водій трамвая, чоловік знепритомнів прямо під час руху по маршруту. У кабіні водія температура піднялася до +47 градусів.

Чоловікові допомогла прийти в себе колега із зустрічного трамвая.

Зауважимо, що Київ побив температурний рекорд 1946 року, тоді стовпчик термометра показував максимально +33 градусів, вчора, 24 червня, температура повітря досягла +34+36 градусів. За прогнозами синоптиків, зниження температури очікується 28 червня.

Нагадаємо, раніше Синоптик Діденко пообіцяла українцям спекотну п'ятницю аж до +36: "лежати на підлозі у формі морської зірки"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Біль, температура і слабкість: доктор Комаровський розповів, як уберегти дітей від теплового удару

Також «Знай.иа " писав, що Рекордна спека в Києві тільки починається