Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

На своїй сторінці в соцмережі Instagram 35-річна артистка поділилася з багатотисячною аудиторією свіжою фотографією, на якій вона позує в короткій білій сукні з акцентом на плечах і сріблястих босоніжках на високих шпильках.

У підписі до знімку Злата зізналася, що з усіх суперздатностей вибрала б ангельські крила. І варто погодитися, що їй дійсно дуже личить образ ангела.

"Яку суперздатність ви хочете мати? Я мрію про крила 🦋", - написала Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Літати 😍😍😍", "Злата, дівчина-мрія ❤️❤️❤️", "Мрії збуваються 🦋", "Я мрію про ще кілька рук 🤣", "Дуже сексуально 😍😍😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч показала, в чому буде на першій вечірці "Холостячки": "Аж мурашки".

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зважилася розповісти про свій нічний "кошмар": новому коханому на замітку.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч дала лайфхак, як позбутися докучливого залицяльника: "Позичити грошей".

Також портал Знай.uа писав, як Григорій Решетник надихнувся перед ефірами з Огнєвіч: "Час кохання".