Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 42-річна знаменитість розповіла про нову безкоштовну онлайн-платформу для жінок, які зіткнулися з насильством в сім'ї.

"Фонд "Маша" разом з Інститутом когнітивного моделювання та Товариством Червоного Хреста України давно працювали над створенням такого майданчика, де надати психологічну підтримку могли б якомога більшій кількості людей, які зіткнулися з тиранією!

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

І сьогодні, нарешті, я можу оголосити, що платформа готова! Понад 30 психологів, які спеціалізуються на темі домашнього насильства, відтепер надаватимуть допомогу постраждалим. Абсолютно безкоштовно!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот

Це ще один великий крок у рамках нашої інформаційної кампанії #змінюється по боротьбі з проблемою. Те, про що зазвичай соромно розповісти близьким, Ви зможете обговорити з фахівцем!

Наслідки у насильства можуть бути катастрофічними, аж до депресії і суїцидальних думок. Не тримайте цей біль в собі, перервіть мовчання, довіртеся психотерапевту і зробіть перший крок до нового життя!" - написала Єфросиніна.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна підняла серйозну проблему в українському суспільстві.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі.