Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Шахраї продовжують застосовувати свої афери, і наживатися на інших людях.

Про це стало відомо завдяки новому посту на сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook.

За допомогою цієї афери, шахраї кладуть собі в кишені сотні тисяч гривень, і вкрай рідко трапляються. Дві людини за чотири хвилини змогли опанувати тисячею гривень, і це за чотири хвилини.

На ролику видно, що покупниця дає велику купюру продавцеві, однак, не відпускає, і продовжує далі шукати гроші в гаманці. В цей час касир вже починає шукати здачу, і аферистка дає їй просто дрібні гроші.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За пару секунд шахрайка заробила не маленьку суму, яка, швидше за все, буде вирахувана з зарплати продавця.

Далі, з наступним клієнтом відбувається те ж саме, касир знову повелася на обман, так як її постійно відволікали розмовами.

"Законодавча і виконавча влада робить вигляд, що проблеми не існує, але це так не працює. Хоча цей випадок стався в самому центрі Києва-все одно ніхто нікого не буде шукати і карати. Саме цим вони і користуються і дуже вільно себе почувають останні кілька років. Дивіться уважно за рухами їхніх рук, щоб не попастися на цей шахрайський гачок " - сказано в повідомленні.

Раніше повідомляли, бонус за роботу після 60-ти: українцям пояснили, хто може оформити додатковий пенсійний стаж.

Як повідомляв Знай.ua, українець втратив слух і потрапив в "мережі" Приватбанку: "дзвонять, шантажують".

Знай.ua писав, Українка в " ПриватБанку "отримала нового чоловіка і заблокований рахунок:" Я незаміжня!".