З міста Біла Церква (Київська область) прийшли доволі тривожні новини. Так, копи отримали виклик на вулицю Молодіжна. Місцеві жителі повідомили про те, що з вікна багатоповерхівки людина кричить про допомогу.

Поліцейські, які приїхали на виклик, помітили вагітну жінку, яка мала намір накласти на себе руки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби поліції Київської області.

"Правоохоронці спробували налагодити комунікацію з громадянкою, однак, побачивши лікарів, остання побігла до балкону. Патрульні швидко рушили за нею, перехопили жінку в момент стрибка і повернули в кімнату. Медики повідомили, що у громадянки передпологова депресія", — повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Порятунок вагітної українки, скріншот: YouTube
Порятунок вагітної українки, скріншот: YouTube

Медики повідомили, що у громадянки передпологова депресія. Поліцейські разом з медиками транспортували жінку в автомобіль швидкої допомоги. Зараз життю і здоров'ю матері і дитини нічого не загрожує.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Сумах від рук одного молодого чоловіка постраждали десяток машин, кілька банків і магазинів. Камери спостереження зафіксували, як чоловік відривав бічні дзеркала від автомобілів, бив ногами двері і трощив вікна.

Свій вандальний похід він почав з парковки в центрі міста. Власники пошкоджених автомобілів не встигали зловити чоловіка на гарячому, так як він швидко тікав і продовжував трощити все на своєму шляху: розбив каменем вікна в трьох банківських установах, почав кидати каміння у вітрини магазинів.

Раніше повідомляли, у центрі Одеси хлопець покінчив з життям: "Побачимося на новому витку спіралі".

Як повідомляв Знай.uа, жінка вистрибнула зі швидкої на ходу і намагалася податися в перегони: "Їдьте, швидко!".

Знай.uа писав, осатанілий чоловік розгромив десяток машин і поскаржився на проблеми в родині: "Вибачте...".