Стало відомо про те, що в Києві врятували цілу сім'ю їжаків. Їм загрожувала небезпека від людей. Автомобілів, однак, тепер вони в безпеці.

Про це повідомили на сторінці ДТП Київ в соціальній мережі Facebook, публікуючи фотографія тих самих маленьких їжаків.

Виявили їх на вулиці Мельникова, 28, і вже через 13 хвилин їх там не було - малюків врятували небайдужі люди.

Тепер вони знаходяться в повній безпеці, їх відвезли в правильне місце, і почнуть відгодовувати, після чого знову випустять в дику природу, але, вже дорослими і пристосованими до життя. Подалі від людей і асфальту. У 3 метрах від дороги воно все швидше за все б загинули.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Врятували їжаків, фото: ДТП Київ
Врятували їжаків, фото: ДТП Київ

До публікації також прикріпили кілька знімків малюків, і вони дійсно зовсім крихітні. Враження, ніби вони народилися кілька годин тому.

Рятувальники закликали бути більш уважними, і рятувати тварин, які опинилися в біді. Їжаків помітити набагато складніше, так як вони не видають характерних звуків, і вони ховаються в кущах.

Врятували їжаків, фото: ДТП Київ
Врятували їжаків, фото: ДТП Київ

Однак, якщо ви все ж виявите тварин, яким екстрено необхідна допомога - не проходьте повз, і врятуйте їх життя.

Нагадаємо, раніше Рятувальники показали приклад людяності, в брудну воду заради п'яти життів - "Ви прекрасні!"Крім маленьких цтят, в пастку дамби потрапила ще й болотна черепаха.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Прикарпатець тримає вдома піранью з людськими зубами та хижих черепах: "Повелитель фишмонстров". Чоловік з Прикарпаття зібрав під одним дахом понад 80 вихованців більшість з яких є хижаками Амазонки.

Також "Знай.uа" писав, що "Черепаха-панк" опинилася на межі зникнення: носить ірокез і дихає геніталіями.